Montse Ibarra participa en l’elaboració de la Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari en hospitals i residències geriàtriques

Ella és dietista i nutricionista de MútuaTerrassa

El proper 9 de maig, a les 10.00, tindrà lloc la jornada “Prevenció del malbaratament alimentari als hospitals i residències geriàtriques” a la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, on es presentarà de manera oficial la guia impulsada pel DACC per al disseny i implantació de plans de prevenció i programes de reducció del malbaratament alimentari en hospitals i residències.

Aquesta Jornada es desenvoluparà en tres blocs. En el primer bloc es donaran a conèixer els principals continguts de la guia, a càrrec de Rezero i Fundació Banc de Recursos, entitats encarregades d’elaborar-la. En el segon bloc s’exposaran alguns casos d’èxit del sector hospitalari en la prevenció i reducció del malbaratament alimentari. En el tercer i últim bloc de la jornada tindrà lloc la taula rodona “La gestió del malbaratament alimentari als hospitals i residències geriàtriques”, en l’elaboració d’aquesta ha intervingut la dietista i nutricionista, Montse Ibarra, que també participarà en aquest darrer bloc de dita jornada.