La Dra. M. José Barahona ha obtingut un dels premis FSEEN 2022

El servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa ha tingut una gran participació en el 63è congrés de la Societat Espanyola d’Endocrinologia i Nutrició (SEEN), que
s’ha celebrat del 26 al 28 d´octubre a Las Palmas de Gran Canaria.

En aquest marc, la Dr. M. José Barahona, cap del servei d’Endocrinologia i Nutrició, ha estat guardonada amb el premi FSEEN 2022, en composició corporal amb impedanciometria.

Així també, La Dra. Barahona va presentar la comunicació: “Impacto de la cirugía bariátrica sobre la función cognitiva”.

Per una altra banda, el Dr. Andreu Simó, metge adjunt del servei, ha presentat un pòster amb el títol: “Validez de la bioimpedancia eléctrica, la ecografía muscular y el dinamómetro para determinar la composición corporal en pacientes intervenidos de cirugía bariátrica”.
I la Dra M José Barahona, cap del servei, i la dietista, Mireia Libran, han participat com a coautores en un treball multicèntric presentat en la secció de pòsters destacats amb el títol: “ Perfil psicosocial de pacientes adultos candidatos a cirugía bariátrica: Estudio REGAINSEEN”.