La Xarxa de Comunicació Local es fa ressò de l’increment del consum de cànnabis entre els joves

El Dr. Sergi Abad, psiquiatre i coordinador del CAS MútuaTerrassa, va ser entrevistat en el marc del magazín de tarda “Connectats”

El passat dimecres, 17 d’abril, la Xarxa de Comunicació Local va abordar un tema que s’ha donat a conèixer recentment i del qual Canal Terrassa també se’n va fer ressò fa un parell de setmanes: la normalització del consum de cànnabis entre els joves. Per tal d’aprofundir en aquesta qüestió i fer pedagogia sobre els riscos del consum de l’esmentada substància, la Xarxa va entrevistar al Dr. Sergi Abad, psiquiatre del CAS MútuaTerrassa.

En el transcurs de la noticia l’expert explica -entre altres- els factors que podrien explicar l’esmentat creixement, fins quin punt s’està notant aquesta normalització en el consum o els principals riscos associats a l’ús d’aquesta substància. L’especialista també posa en relleu les diferències entre el consum de tabac i el de cànnabis i emfatitza el gran error de minimitzar-les, tendència força generalitzada entre els joves.

Finalment, el Dr. Abad aborda també les patologies que es poden derivar del consum de cànnabis, els seus factors de risc i posa en valor l’accessibilitat als tractaments específics de l’esmentada addicció.

Sentir l’entrevista sencera:
https://www.cugat.cat/programes/connectats (franja 17 d’abril - 16h., a partir del minut 16)