La Societat Catalana de Cirurgia Toràcica ret homenatge al Dr. Miguel Cuesta

Va ser cap del servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa del 1989 al 1994

El passat dijous, 29 de febrer la Societat Catalana de Cirurgia Toràcica (SCCT) va fer una trobada amb tots els cirurgians toràcics jubilats, a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, per celebrar els 100 anys del Dr. Miguel Cuesta. A l’acte hi van assistir la Dra. Mireia Serra, cap del servei, el Dr. Ramon Rami, Cap clínic i el Dr. Sergi Call, cap clínic, tots ells del servei de Cirurgia Toràcica de l’HUMT. En aquest acte se li va fer entrega d’una placa en mom de tota la SCCT. El Dr. Cuesta va fer un repàs de tota la seva activitat professional al llarg d’aquests anys fent èmfasi en nombroses anècdotes i records viscuts.

Finalment es va servir un refrigeri i el Dr. Cuesta va bufar les espelmes del pastís. Va ser un acte molt entranyable, que va permetre el retrobament de molts companys que actualment ja no estan en actiu.

El Dr. Miguel Cuesta Palomero fou el Cap del servei de Cirurgia Toràcica a l’Hospital Mútua de Terrassa, fins el 9 de febrer de 1994, data de la seva jubilació. En aquell moment, el Dr. Cuesta va ser nomenat Cirurgià Toràcic Emèrit de l’Hospital Mútua de Terrassa.