Si ets resident o tutor de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, estudiant de ciències de la Salut o futur resident de Formació Sanitària Especialitzada t'esperem el dijous, 15 de febrer de 2024 a l'Edifici Docent, en el 1r Congrés de Formació Sanitària Especialitzada de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa.

El congrés estarà centrat en la necessitat de la Recerca en Ciències de la Salut, en la utilitat de les noves eines docents durant la formació dels residents i en la millora de la qualitat assistencial. Els temes s'abordaran a través de tres taules de diàleg titulades: La recerca en Ciències de la Salut: és important en la formació de les especialitats sanitàries?; Què aporten les noves eines docents en la formació dels especialistes en Formació Sanitària?; Dinàmica de grup: Millora de la qualitat assistencial, Quíntuple Meta.

Durant el congrés els residents podran presentar en format pòster o comunicació oral els seus treballs de recerca segons les bases de participació i selecció.

Dates a recordar

  • La data límit d’enviament dels resums serà el dia 14 de gener de 2024.
  • La notificació d’acceptació o no del treball i format de presentació la realitzarà la secretaria tècnica via correu electrònic a partir del dia 25 de gener de 2024.
  • La data límit per enviar el pòster (format PowerPoint) dels treballs acceptats a secretaria tècnica serà el dia 8 de febrer de 2024.
  • La data lìmit per enviar presentacions orals (en PowerPoint o Prezi) dels treballs acceptats a secreatia tècnica serà el dia 8 de febrer de 2024.
  • Data lìmit per formalitzar la inscripció al congrés serà el dia 8 de febrer de 2024.