Com estan distribuïdes les URGÈNCIES actualment?

Àrea de Triatge
Es l’àrea on un professional qualificat et farà una primera valoració. Això ens ajuda als professionals a saber si el motiu pel qual consultes pot ser una amenaça vital per la teva salut o tot i que no sigui així requereixes rebre un tractament específic amb més premura que una altra persona.


Àrea d’Atenció de Baixa Complexitat
S’atenen les persones amb un motiu de consulta classificat com Baixa complexitat (MAT IV-V).


Àrea d’atenció o àrea de visita
Hi ha un àrea d’atenció per pacients amb motiu de consulta mèdica i una altra àrea diferenciada per pacients amb motiu de consulta quirúrgic o traumatològic. En aquestes àrees es realitza la vista del pacient i les proves que es consideren oportunes.

Àrea d’observació
En aquesta àrea s’ubiquen preferentment els pacients que necessiten un període d’observació més perllongat o que estan pendents d’ingressar a una planta d’hospitalització.

Àrea d’Aïllament Preventiu

És un àrea on s’atenen els pacients que, per les seves característiques clíniques o epidemiològiques, es consideren susceptibles de tenir infecció per Coronavirus. En aquesta àrea es realitzen totes les proves que es consideren oportunes pel motiu de consulta pel qual ve el pacient, com a qualsevol altra ubicació. En el moment que el pacient té un resultat de PCR negativa, es canvia d’ubicació cap a una altra àrea.