Montse Ibarra i la Dra. Susana Domínguez intervenen en una jornada de la Societat Catalana de Pediatria sobre actualització en Atenció Primària

Van impartir-hi un taller sobre nutrició

El passat divendres, 23 de febrer, la secció d’Atenció Primària de la Societat Catalana de Pediatria va celebrar una jornada d’Actualització en Pediatria centrada en l’Atenció Primària. Montse Ibarra, dietista-nutricionista de l’HUMT i la Dra. Susana Domínguez, pediatra de l’HUMT i del CAP Disset de setembre de El Prat de Llobregat, van ser convidades a participar al bloc relatiu als tallers.

Sota el títol “Quina és la millor recepta perquè el missatge nutricional arribi?”, en primer lloc es va introduir la metodologia de l’entrevista motivacional i posteriorment la seva aplicació pràctica en l’entrevista dietètica i el consell nutricional per tal d’aconseguir una major adherència a uns hàbits saludables. El taller també va incloure activitats pràctiques amb casos clínics i visualització de vídeos entre d’altres amb l’objectiu que els assistents posessin en pràctica els continguts compartits en el marc de la sessió.