MútuaTerrassa participa en el Pacte per a l’emancipació juvenil

Mireia Salvador, cap de Treball Social de la FAMT, representa a l’entitat en aquest acord

Aquesta setmana un total de 23 entitats i institucions de Terrassa, entre la que es troba MútuaTerrassa, s’han unit per impulsar i donar forma al Pacte per a l’emancipació juvenil de Terrassa.

Aquest acord es va presentar oficialment el passat dimarts, dia 28 de març, en un acte al Qu4drant.0, amb la presència de representants de les entitats participants. Una àmplia varietat que ha d’aportar riquesa en un Pacte que busca “construir una mirada conjunta, crear aliances i compartir criteris, experiència i coneixement per tal de millorar els recursos que es posen a disposició dels i les joves en aquest sentit”, segons va manifestar la regidora de Joventut, Ona Martínez.

En els propers mesos es crearà una Taula del Pacte per a l’Emancipació Juvenil de Terrassa, amb tots els agents participants, que es reunirà periòdicament com a espai de relació, reflexió i aprenentatge mutu. Mentrestant, el Pacte restarà obert a les adhesions de totes les institucions, entitats, col·lectius, serveis públics i qualsevol altre agent relacionat amb l’àmbit de l’emancipació juvenil.