La direcció d’infermeria de la FAMT presenta l’entitat a la jornada d’orientació laboral de l’EUiT

Un equip de professionals d’infermeria format pel Miguel Àngel Molina, director d’infermeria de l’HUMT, Mariola Méndez, cap d’àrea d’Hospitalització Mèdica i Servei d’Urgències, Anna Cabasés, cap d’Àrea d’Hospitalització Quirúrgica i servei de Crítics, Dolors Llos, cap d’àrea de Salut Mental, Mamen Nicolàs, cap d’àrea de projectes assistencials, Davinia Martínez, cap d’àrea de Consultes Externes, Núria Nieto, cap d’àrea del Bloc Quirúrgic i Emilio Jaldón, cap de la Unitat de Planificació de RRHH, van participar a la jornada d’orientació laboral de l’EUIT.

L’objectiu de la jornada era orientar a les futures infermeres de les possibilitats laborals a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, per a captar talent i nous professionals. Durant l’acte es va presentar l'entitat i els diferents àmbits i serveis on les infermeres es poden desenvolupar, a part de les condicions laborals i característiques organitzatives pròpies de l’entitat.

Esperem que haguem estat capaços de transmetre la informació que necessiten perquè puguin escollir el seu futur com a Infermeres a la nostra entitat.