MútuaTerrassa i AXIOMA presents al 15è Congrés Anecorm

L’equip d’infermeria de la FAMT i Axioma Solucions van participar en el 15è congrés nacional d’infermeria coordinadora de recursos materials (ANECORM) que va tenir lloc a Barcelona els passats dies 26, 27 i 28 d’octubre.

La infermera Cap de la Unitat de Gestió de Material, Anna M. Martínez va participar com a comitè científic i organitzador d’aquests esdeveniment en el que hi van participar 600 assistents procedents de tot l’estat espanyol.

En aquest entorn el Sr. Ignasi Canal, director de bugaderia i esterilització a Axioma Solucions, va intervenir a la Taula rodona Sanitat sostenible d’alt nivell, amb la comunicació: Experiència d’una empresa en el canvi d’una economia lineal a una circular.

Per una altra banda, el Sr. Miguel Angel Molina, director d’infermeria de la FAMT, va participar com a moderador de la taula rodona Formació i competències de la infermera gestora de materials, productes i equipaments sanitaris, en la que van intervenir 4 ponents experts en l’àmbit de coneixement. Els ponents van fer una anàlisis sobre l'impacte d'aquesta figura dins de les organitzacions sanitàries en termes de qualitat i costos, i la importància del treball transversal i integral entre l'assistencial, serveis economicofinancers i serveis generals.

En la secció de presentació de comunicacions, infermeria de l’hospital de dia d’oncologia, representada per Javi Garcia i Sara Carceles van presentar “Percepció de la seguretat en l’administració de citostàtics mitjançant el sistema Oncosafety”