Anna Maria Martínez rep el premi a la millor comunicació oral al 16è Congrés de l’Associació Nacional d’Infermeres Coordinadores de Recursos Materials (ANECORM)

Ella és infermera gestora de recursos materials de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa

Els dies 26, 27 i 28 de setembre es va celebrar el 16è congrés anual d’ANECORM a Málaga sota el lema “Gestionando recursos, aportando soluciones”. L’Asociación Nacional de Enfermeras Coordinadoras de Recursos Materiales organitza aquestes jornades per abordar els aspectes més rellevants relacionats amb la gestió dels recursos materials sanitaris.

L’Anna Maria Martinez, Cap de la Unitat de Gestió de Material de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, va presentar la comunicació “Transformación digital, garantizando la trazabilidad de las alertas sanitarias” i li va ser atorgat el Premi a la Millor Comunicació Oral.

Es tracta d’un projecte realitzat per un equip interdisciplinari que inclou la participació de professionals de la unitat de gestió de materials, el departament de compres i l’àrea de TIC.

La comunicació presentava la creació i la implementació d’un circuit d’alertes sanitàries relacionades amb productes i equipaments que millora la comunicació, la gestió documental i garanteix la traçabilitat de la informació.